Professioneel Reinigen en poetsenInterieur - Exterieur & Detailing

Wat kunnen we voor u betekenen?

image

Interieur

Het interieur van uw auto wordt professioneel gereinigd, de specialist op het gebied van interieurreiniging voor alle typen auto's. Of het nu gaat over het Autobekleding reinigen (shampoorellen), of over een complete Interieurreiniging van de auto.

Het interieur van de auto bestaat uit de volgende onderdelen: vloer, matten, stoelbekleding, hemelbekleding, dashboard, hoedenplank, stuur en versnellingspoken en grepen.

image

Detailing

Renault van Kalmthout is specialist op het gebied van Detailing. Bij ons kunt u rekenen op de beste Detailing behandeling voor de scherpste prijs. Bij het detailen van uw auto nemen wij uw auto van top tot teen onder handen en zorgen we voor een verbluffend resultaat: alsof uw auto net uit de showroom komt rijden.

Wij gebruiken professionele auto detail apparatuur om uw auto schoon te maken. Hoogwaardige kwaliteit is wat u van ons kan verwachten.

image

Exterieur

Wij kunnen uw auto van binnen en buiten reinigen. Of het nu gaat om het wassen (hand wash) of poetsen van uw auto of om het compleet polijsten van de auto, bij ons bent u voor iedere exterieur behandeling aan uw auto op het juiste adres.

Het interieur van de auto bestaat uit de volgende onderdelen: auto wassen 'handwash', auto poetsen 'auto waxen', auto polijsten, teflon wax, stickers verwijderen, velgen reinigen en steenslag repareren.

 
image

Vakkundig Reinigen & poetsen van uw auto

Renault van Kalmthout levert zijn diensten aan zowel particulier als bedrijf. Wij kunnen uw auto gratis ophalen en op dezelfde dag gereinigd en gepoetst weer bij u afleveren. U kunt ook wachten in onze lounge onder het genot van een kopje koffie & een krantje.

Makkelijk & snel

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van auto interieur en weten als geen ander hoe we uw auto weer schoon moeten krijgen. En dat gaat heel makkelijk. Ja, voor ons is het makkelijk, want wij hebben speciale apparaten ervoor. Daarom helpen wij u graag.

 

Uw auto weer brandschoon en fris

Renault van kalmthout heeft verschillende poetspakketten samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Ons autobedrijf werkt alleen met de beste producten en heeft alleen maar tevreden klanten in Abcoude en omgeving.

Direct prijs opvragen